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Barbadillo Manzanilla Pastora 37.5cl
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Barbadillo Obispo Gascon Palo Cortado 75cl
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Barbadillo Principe Amontillado 75cl
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Barbadillo Manzanilla Pastora 37.5cl

Weinregion Jerez - Xérés - Sherry - Manzanilla Sanlúcar de Barrameda DO
Traubensorte(n) Palomino Fina
Weinstil Sherry; Manzanilla
Alkoholgehalt 15.0%
Inhalt in l 0.375
Allergene enthält Sulfite
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CHF 19.95
(CHF 5.32/dl zzgl. Versandkosten)
eye

goldbraun

mouse

abgerundet, charaktervoll, konzentriert, körperreich, langer Abgang

drinking_temperature

6-8° C

nose

ausgeprägt, gereift, Holznote, nussig

aroma

Fassdauben, Mandeln, Nüsse, Walnüsse

preservability

jetzt trinkbereit

food_pairing

Fischgerichte aller Art, gegrille Crevetten, geräucherter Fisch, geräucherter Lachs, Gerichte mit Nüssen angereichert, kühl serviert als Apéritif, Tapas, Apéro mit Häppchen, als schlichter Trinkgenuss

Palomino Fina.

Dieser Manzanilla ist der Inbegriff eines Manzanilla Fino aus der Hafenstadt Sanlucar de Barrameda. Der Einfluss des Atlantiks mit seinen Winden und seinem Wetter verleihen diesem Manzanilla eine subtile, leicht salzige Note. Seit kurzem verwendet die renommierte Bodega Barbadillo wieder das ganz ursprüngliche Etikett für den wohl beliebtesten Manzanilla Spaniens. Der Manzanilla Pastora. Appearance: Intense, gold colour.
Nose: Nuts, yeast.
Palate: Dry, slightly salty, nuts and chamomile.
Food pairing: Traditional: Tapas Innovative: As aperitif, salads with fish.
Quelle: Barbadillo.com

224, The Wine Advocate | 28th Apr 2016 | Luis Gutiérrez
There is a new Manzanilla from the masters of the style, the first new brand they release since they revolutionized the marked with their 'en rama' bottling. The NV Manzanilla Pasada en Rama Pastora differs from the Solear en Rama exclusively in the winery where the wine is aged, as it's bottled at a similar age, around nine years, and bottled untouched. This Manzanilla ages in the Pastora winery, but the wine is the same as the Solear. They are looking for a similar wine as the Solear en Rama and it is quite similar, but not exactly the same; the wine here feels a tad heavier, with more shoulders, a little wider in the palate. It's a matter of details. They will produce some 10,000 bottles per year in different lots, but the back label will mention the year of the bottling (and if you're into deciphering codes, L16-046, the lot, will tell you the day it was bottled).
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